Instagram Hikayelere Link Nasıl Link Eklenir? Link Ekleme Şartları Nelerdir?

Instagram Hikayelere Link Nasıl Link Eklenir? Link Ekleme Şartları Nelerdir?

Instagram Hikayelere Link Nasıl Eklenir Şartları Nelerdir?

 

Sosyal medya uygulamaları arasında son zamanlarda en fazla popüler olan uygulama Instagram’dır. Bu uygulama genç ve yaşlı pek çok kişinin kullandığı fotoğraf ve video paylaşımı yapabilen sosyal medya uygulamasından birisidir.

 

 Uygulama içerisinde birbirinden farklı özellikleri bir arada kullanabiliriz. Instagram kullanıcılarının fazla tercih özellik ise hikaye paylaşımı kısmıdır. Son zamanlarda özellikle işletme hesapları tarafından hikayeler kısmına link ekleme özelliği sıklıkla kullanılmaktadır.

 

 İnsanlar sosyal medya ile tanıştıktan sonra kişilerin pek çok alışkanlıkları da değişmeye başladı. Hatta sosyal medyalar hayatımıza öyle bir girdi ki paylaşılan fotoğraf ve videolar sayesinde para kazanmaya da başladık. Sosyal medya uygulamalarının bu kadar aktif hale gelmesinin sebebi özellikle Instagram hikayesine link ekleme özelliği gibi özelliklerin kişiler için avantaja dönüşmesidir.

 

 INSTAGRAM HİKAYELERİNE NEDEN LİNK EKLENİR?

 

 Sosyal medya uygulamalarının bireylerin hayatında bu kadar popüler olmasının bir sebebi de sosyal medya aracılığıyla olmasıdır. Özellikle para kazanmak için sosyal medyanın reklam içeriklerini kullanmak firmaların müşteri ağlarını genişletmesini sağladı. Sosyal medya aracılığıyla para kazanma durumu gündeme gelince farklı teknikler de ortaya çıkmaya başladı.

 

 2016 yılında Instagram uygulaması, uygulama içerisine yeni bir özellik getirerek hikaye oluşturma özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu özellik sayesinde markalar ve reklam vermek isteyen diğer kişiler daha fazla birim almaya başladı. Hikaye reklamları sayesinde markalar aradıkları müşteri potansiyelini de rahatlıkla buldu.

 

 Hikayeye link ekleme özelliği sayesinde son zamanlarda 25 milyon işletme hesapları arasında başarılı reklam modelleri oluşturdu. Yani, Instagram hikayelerine link eklemenin sebebi firmaların reklam oluşturma çabalarıdır.

 

 INSTAGRAM HİKAYESİNE LİNK NASIL EKLENİR?

 

 Instagram hikayenize bir link eklemek ve bu linki paylaşmak istiyorsanız öncelikle bazı ayarları yapmalı ve bazı kurallara uymalısınız. Öncelikle hikayenizde link paylaşabilmek için bir işletme hesabınızın olması gerekir. Eğer bir işletme hesabına sahipseniz kolaylıkla hikayeleriniz üzerinde link paylaşımı yapabilirsiniz.

 

 Instagram hikayelerinde link paylaşımı yapmak için iki kritik nokta vardır. Bu kritik noktalardan birisi link paylaşımı için en az 10.000 takipçinin olması gerekir. Eğer bu şartı sağlayamazsınız işletme hesabınızda link paylaşımı yapamazsınız.

Instagram hikayelerinde link ekleme kuralını aşmak için hemen gerçek türk takipçi hizmetlerimize göz atın ayrıca eklediğiniz hikayelerin gerçek kişiler tarafından görüntülenmesini istiyorsanız instagram story görüntüleme paketlerimizi inceyelebilirsiniz.

 Instagram hesabınızda takipçi sayınız 10.000 kişinin altında ise profesyonel bir destek alarak takipçi sayınızı artırabilirsiniz. Son işlem için Instagram hesabınıza giriş yaparak, paylaşım yapacağınız görseli seçmektir. Görselin üst kısmında bulunan zincir işaretine tıklayarak, link ekleme işlemini yapabilirsiniz.

 

 INSTAGRAM HİKAYESİNE LİNK EKLEME İŞLEMİNİN AVANTAJLARI

 

 Instagram kullanıcılarının en fazla kullandığı hikaye kısımları geri dönüşler açısından önemlidir. Özellikle bir işletme hesabınız mevcutsa bu hesabınızda link ekleme özelliğini kullanarak daha fazla kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Firmanız ve markanız için müşteri potansiyelini artırabilir ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

 

 Instagram uygulamasına link ekleme seçenekleri markanızın güvenilir bir marka olduğunun da sinyallerini vermektedir. Tüm bunlarla beraber eğer bir web siteye sahipseniz link özelliği sayesinde müşterileri doğrudan web sitesine yönlendirerek, ziyaret etmelerini sağlayabilirsiniz. Müşteri ağınızı genişleterek, ürünlerin daha uygun reklamlarını müşterilere ulaştırabilirsiniz.

 

 INSTAGRAM UYGULAMASINDA HİKAYE ÖZELLİĞİ

 

 Instagram uygulamasına 2016 yılında gelen yeni bir özellik sayesinde dilediğiniz video ya da fotoğrafı hesabınızın hikaye kısmında paylaşabilirsiniz. Bu özelliğin diğer bir adı ise Stories olarak bilinir. Uygulamanın bu özelliği kişisel hesaplarda belirli süre paylaşım yapma imkanı sağlıyor. 24 saat boyunca yüklenen video ya da fotoğraf hesabınızda kalarak bu sürenin sonunda kendiliğinden yok olmaktadır.

 

 İşletme hesaplarında sıklıkla kullandığı link ekleme özelliği müşteri memnuniyetinin artmasına da yardımcı olmaktadır. Elbette burada dikkat edilmesi gereken konu hikaye özelliğinde link paylaşımı yapılmak isteniyorsa hesabınızın mutlaka bir işletme hesabı olmasıdır.